Kundesenter Mine sider Selg Kategorier
QXL.noArkiv

Annonce:

7 restplass-tips: Slik finner du billige reiser

Hvis du har lyst på en billig reise ut i verden, er det noen ganger lurt å velge en restsplass. Her får du 7 tips til å finne de billigste reisene.

7 restplass-tips: Slik finner du billige reiser

Restplasser er reiser som ikke har blitt solgt av reiseselskapene, og som derfor selges billig når det bare er noen få dager igjen før avreise.

Hvis du vil finne billige restplasser , er det noen gode tips du kan følge. Her gir vi deg 7 gode tips om restplasser.

  1. Reis utenom høysesongen Det er flest ledige reiser når det ikke er høysesong, og derfor er reisene også billigst utenom høysesongen. Reisene er vanligvis dyrest i skolenes ferier – og billigst på andre tider av året. Noen ganger kan det hjelpe å endre avreisedatoen med bare noen få dager.

  2. Søk både 1 og 2 ukers ferier Noen ganger koster en 2 ukers ferie bare litt mer enn en 1 ukes ferie. Og 2 uker i Syden er absolutt verdt å si ja til – spesielt hvis det ikke koster noe særlig mer enn en uke.

  3. Søk også All Inclusive På samme måte som med 2 ukers ferie, er tilleggsprisen for All Inclusive på reisen ikke alltid særlig høy. Med All Inclusive er det enklere å ha kontroll over feriebudsjettet. Husk også å søke etter 2 ukers ferier med All Inclusive 😉.

  4. Søk etter mange forskjellige reisemål For å øke mulighetene for å finne billige reiser, er det viktig å søke på reiser til flest mulig land og destinasjoner. Jo bredere søket er, jo flere billige reiser har du sjansen til å finne.

  5. Velg en uspesifisert reise (hvis det er noe for deg) De uspesifiserte reisene hvor hotell ikke er oppgitt på forhånd, er nesten alltid de billigste reisene. Hvis du kan leve med det, så velg uspesifisert. Hvis ikke, så hold deg til spesifiserte reiser.

  6. Sjekk flybilletter som restplasser Noen ganger finner man den billigste reisen ved å finne en flybillett som restplass, og deretter kjøpe hotell et annet sted. Hvis du gjør dette, så sjekk hotellpriser før du kjøper den billige flybilletten.

  7. 7. Overvåk prisene med en prisagent Hvis du vil holde øye med prisen til et reisemål, tilbyr Travelmarket.se deg å opprette en eller flere prisagenter. Når du oppretter en prisagent, får du en daglig e-post med de laveste prisene til det reisemålet du har valgt.

Vi ønsker deg god fornøyelse på dine kommende reiser, og lykke til med å finne en billig restplass som passer for akkurat deg!