Kundesenter Mine sider Selg Kategorier
QXL.noArkiv

Annonse:

Benytt deg av auksjoner for å finne et kupp

Auksjoner er kanskje aller best kjent for sitt opphav, der auksjonæren står bak en prekestol med en hammer og skriker ut hva nåværende bud er, og ikke minst hvor mange sjanser en har for å komme med et høynet bud. Bak i salen sitter en person i siste sekund og rekker opp hånda i det spørsmålet om ”3. gang, 1 millioner kroner?” flyr ut av auksjonærens munn. I hvert fall er det sånn de fleste av oss ser for oss en auksjon i fysisk form. De færreste i dagens generasjon har derimot opplevd dette, da nettauksjonene fra den tidlige starten av internettet tok helt over. I dag handles det for millioner i løpet av få museklikk på auksjoner over nett.

Slik fungerer auksjonen online

Egentlig er det ikke store forskjellen på en auksjon online og i fysisk tilstedeværelse, bortsett fra at du ikke får en ropende auksjonær online. I stedet får du en mer intens digital atmosfære, der klokka tikker ned sekund for sekund. Vinner du budrunden får du tilsendt auksjonens produkt. Her kan auksjonen noen ganger inkludere frakt, men oftere er det avtalt mellom selger og kjøper hvordan pakken fraktes. Da kan det være en lur ide å sammenligne forsendelser slik at en får den rimeligste og beste prisen for dette.

Handle på en helt ny måte

Om du ennå ikke har prøvd hverken en fysisk eller virtuell auksjon, så har du nå muligheten. Det innebærer ikke mer arbeid fra din side enn et par museklikk og litt teft. Er du god på auksjoner, så kan du plukke opp kupp der du sparer flere hundrelapper, og til og med til tider flere tusenlapper. Å handle på en auksjon er en helt ny måte å handle på, og det kan være ekstremt givende og ikke minst spennende. Mens klokka teller ned vet du ikke om det er du som skal spare flere tusenlapper på et samleobjekt, eller om budet blir for stort til at du skal klare det. Prøv deg på en auksjon i dag, og se hvordan du takler presset!