Kundesenter Mine sider Selg Kategorier
QXL.noArkiv

Annonce:

Boblebad og spa kan oppleves på flere måter

Av og til trenger man å kjøle seg ned. Andre ganger trenger man avslappende bobler som får tankene til å fly. Noen betaler tusenvis av kroner for å dra på spaferie, men det er ikke nødvendig. Sola har vi her hjemme og det eneste man trenger å gjøre er å skaffe seg et boblebad.

Boblebad og spa kan oppleves på flere måter

Enten man ønsker et spa på badet eller en stamp i hagen, så kan nordmenn nå få luksusen rett hjem i stua. Vanskelig tenker du? Nei ikke så veldig.

Hvilke andre muligheter fins?

La oss se på hvordan du også kan få et herlig spaboblebad i ditt hjem

DIY boblebad – gjør det selv

Skal man bygge et boblebad fra grunn, er det ikke bare å sette i gang med høvelen og meisle ut et flott utformet bad. Det er både tidskrevende og vanskelig. Men dersom man har litt sans for raske bud, kan man få alt til boblebadet på en auksjon.

Auksjoner finnes det mange av, men vet man ikke hvordan man skal komme seg dit, kan man bare slappe helt av. Nettauksjoner er populært som aldri før. Her auksjoneres artikler på løpende bånd, enten det er samleobjekter eller forbruksvarer. Det som er viktig når man skal delta på auksjon, f.eks. på QXL, er to ting:

  • Ha god kjennskap til produktene
  • Følge med på budfristene

Er man smart og velger auksjoner som går på spesielle tidspunkt, kan man unngå de verste budgiverne. Velger man ukjente produkter, gjelder det samme. Det viktige er å kjenne til kvaliteten og hva produktene virkelig er verdt.

Når man har skaffet seg alt for å sette sammen boblebadet, vil man kunne legge roser i badet og stearinlys på kanten. Med et glass musserende blir det nye boblebadet et yndet sted for hun og han.

Men før alt er på plass, er det viktig å rådføre seg med en snekker som kan vise deg hvordan du setter opp et boblebad inne eller i hagen.

Spaweekend på hotell

Men auksjoner er kanskje ikke noe for deg. Du søker heller å finne en super spaweekend for deg og din kjære?

Klikk her for å finne utrolige spaopplevelser i Norge.

Det å ta med seg sin utkårene på en slik romantisk helg, er ikke bare en deilig opplevelse. Det kan sette fart på samlivet hvor både han og henne kan få ladet batteriene og revitalisere kropp og sjel.

Når man ankommer hotellet, er alt lagt til rette for en tilbaketrukken og avslappende weekend. Oppholdet kan fullendes med deilige middager i et utrolig naturlandskap eller i en pulserende by.

Velg blant mange flotte spaopplevelser på hotell rundt om i landet

Det er helt klart mulighet for å fylle på med deilige opplevelser for kropp og sinn, selv også for stivfrosne nordmenn. Et boblebad kan man lage selv, og delene finner man for eksempel på nettauksjon.

Men er man ikke av sorten som fikser alt selv, kan man få en uovertruffen spaweekend over det ganske land!