Kundesenter Mine sider Selg Kategorier
QXL.noArkiv

Annonce:

Er du pensjonist? Nå er tiden inne for å delta i auksjoner

Er du pensjonist? Nå er tiden inne for å delta i auksjoner

Pensjonisttilværelsen skal være en deilig periode av livet, med aktivitet og samvær med barnebarn og venner. Men det er klart at de aller fleste er i livets høst-fase, og begynner å merke at livet har fart med dem.

Men det betyr ikke at man ikke kan ha det moro. Er du pensjonist? Tiden er inne for auksjoner.

Kanskje tenker du ”huff, nei det gidder jeg ikke”, men det trenger ikke være noe stress. Selv om åreknutene allerede plager deg, kan du likeså godt bli med på en online nett-auksjon fra velværet i din egen stue.

Har du plager kan areknuteklinikkene.no hjelpe deg!

Auksjoner for deg som vil være med på utviklingen

For auksjoner er med på å fremme en rekke ting. For å få opp aktivitetsnivået. Og har man barnebarn som skal passes på støtt og stadig, ja da kan det være enda viktigere å holde koken. Bare se på alt man kan auksjonere på:

  • Kortspill
  • Trampoliner
  • Barneklær
  • Ergometersykkel
  • Bordspill
  • Uteleker

Men det er bare noe av alt man kan auksjonere på, hva med samleobjekter og kunst, reiser og fritid! Det er jo verden man vil oppleve på sine eldre dager?

Når man legger inn et bud, vil man øke adrenalinet og man må være skjerpet! Det er nå man må reagere hurtig og legge inn kontrabudet akkurat i tide til at motstanderne faller fra.

Auksjonene kommer på løpende bånd, og vil man ha en hånd på godsakene, må man være våken og smartere enn de andre.

Nå kan du være mer aktiv, delta på sosiale sammenkomster eller gå lange turer i marka. Bestige høye fjell til og med. Det å få noen fine dager med familie ute i det fri, sette opp telt og tenne bål på kveldene får en til å føle seg ung og frisk igjen.

Leken på livet?

En auksjon får en ikke til å bli ung igjen, men det kan hjelpe på humøret og lysten. Det er det som holder pensjonister evig unge. Aktivitet er helt klart viktig, men har man åreknuter eller andre plager, nytter det ikke å sitte stille av gangen. I en auksjon kan man få den samme følelsen man kjente på da man var yngre og få blodet til å bruse igjen. Om man vinner kan man prøve seg på en salto eller araber flipp-flakk om man tør!

Pensjonisttilværelsen skal være på livets lyse side, ikke sant?

* Sponset artikkel