Kundesenter Mine sider Selg Kategorier
QXL.noArkiv

Annonce:

Finansier ditt kupp i dag

Selv om riktignok ikke alle nordmenn har deltatt i en nettauksjon før, så er det utvilsomt en god majoritet som kjenner til disse. Det er tross alt her store deler av samlinger, slik som gullmynter, kunst, tegneserier, frimerker, og lignende selges. Kanskje samler du ikke på noen av disse enda, men når du ser hvor billig du kan anskaffe verdifulle samlinger, for deretter å tjene godt på videresalg, så blir fort nettauksjoner interessante.

Nettauksjoner krever en god dose tålmodighet, og en del modighet på toppen av det hele. Allikevel er nok det viktigste at du har finansieringen i orden. Det er ikke alltid lett når samlinger fort kan koste et par titalls tusen. Når du derimot vet at du har muligheten til å tjene muligens det dobbelte på et salg av den samme samlingen bare uker senere, så må du slå til og finne din finansiering!

Forbrukslånet med best rente

Forbrukslån gir deg en rask tilgang til midler som kan brukes på akkurat det du måtte ønske. Altså er dette det perfekte alternativ til finansiering av de gjenstandene du ønsker å kjøpe hos nettauksjonen. Et lån som hos NorskKreditt Forbrukslån gir deg dessuten den beste renta, slik at du ikke skal betale all verdens om salget av samlingen drøyer til etter rentene påløper.

Mye har blitt sagt om forbrukslån, men dette er først og fremst myter og misforståelser. Skal du ha rask finansiering av en investering du er helt sikker på, så er forbrukslån med gode renter den riktige veien å gå. Om du ikke går for dette alternativet, så vil helt garantert noen andre omsette på salget av samlingen, med eller uten forbrukslån til hjelp.

Det viktigste du kan gjøre er en god analyse av gjenstandene i samlingen, og forsikre deg om bevis for autentisitet og sertifiseringer om nødvendig. Når du er sikker på omsetning, så kan du ta deg god tid til å finne det forbrukslånet med best rente, og starte din søknadsprosess.

Cash inn på ditt kupp!

Så snart forbrukslånet er godkjent, pengene raskt er satt inn på kontoen, og gjenstandene i samlingen er kjøpt, så er det på tide med salg. Finn en kjøper gjennom nettauksjoner, Facebook, eller kanskje til og med bekjente.

Enten du er så ”frekk” at du selger gjennom samme nettauksjon, eller bare finner en privat kjøper, så kan du cashe inn på ditt kupp. Og alt stammer faktisk tilbake til det faktum at et forbrukslån med lav rente hjalp deg med finansieringen!