Kundesenter Mine sider Selg Kategorier
QXL.noArkiv

Annonce:

Finn den beste kontinentalsengen for deg

Skal du ha en ny seng? Og overveier du å kjøpe en kontinentalseng? Her kan du få gode råd og tips til hva du skal se etter når du skal ut og kjøpe drømmesengen din, og for hvordan du finner den beste kontinentalsengen for deg.

Finn den beste kontinentalsengen for deg

Hvordan finner jeg den beste kontinentalsengen?

Det er flere forskjellige ting du skal være oppmerksom på når du skal kjøpe en kontinentalseng. For det første skal du forsikre deg om at det faktisk er snakk om en kontinentalseng. Dette kan du gjøre ved å sjekke om den virkelig består av alle 3 madrasstypene.

God kvalitet på bunnmadrassen

For det andre, så skal selve bunnmadrassen være av virkelig god kvalitet. Det er mange som ikke tar kvaliteten av denne madrassen med i betraktningen, noe som er en stor feil. Kontinentalsenger kan noen ganger være utstyrt med en ganske så billig bunnmadrass nederst. Det er her produsentene føler de kan spare penger. Men det er viktig å huske på at bunnmadrassen spiller en helt utrolig viktig rolle for å få den best mulige komforten og nattesøvnen.

Fjærmadrassens fasthet

Det er mange som ikke vet hvilken fasthet som passer best til deres kropp. Og det kan være vanskelig å finne den riktige fastheten etter å bare ha prøveligget en seng i et par minutter. Hovedregelen er at hvis du veier mer enn 95 kilo, så bør du velge en madrass med fast fasthet og med multipocketfjærer. Hvis du veier mellom 75 og 95 kilo, så anbefales en madrass med fast fasthet og pocketfjær. Hvis du veier mindre enn 75 kilo kan det være en god idé å velge en madrass med pocketfjærer og medium fasthet.

Designet er også viktig

Smaken er som baken. Og det gjelder også når det kommer til kontinentalsenger. Sengen skal selvfølgelig være komfortabel og gi deg en god nattesøvn. Men det er også viktig at du synes den er pen å se på. En seng fyller tross alt, og den kommer forhåpentligvis til å stå på soverommet i mange år. Så finn en du synes passer inn i din stil der hjemme.

En rammemadrass er et godt alternativ

En kontinentalseng er behagelig og flott. Men det er ikke sikkert man har plass til en så stor seng der hjemme. Da kan en alminnelig rammemadrass være et godt alternativ. Når du skal finne den beste rammemadrassen for deg, så gjelder de samme reglene som beskrevet ovenfor i forhold til fasthet. Hvis du er ute etter et mer minimalistisk uttrykk der hjemme, så kan en rammemadrass være en godt alternativ. Den er også lettere å flytte rundt på, og passer derfor også perfekt til studerende. Også er det som oftest plass til å gjemme bort forskjellige ting under sengen. Og det kan jo være praktisk!