Kundesenter Mine sider Selg Kategorier
QXL.noArkiv

Annonce:

GNP Energy fungerer som en auksjon – forhandler om de beste prisene

Når man skal gjøre suksess på auksjon er det viktig å følge nøye med og være kjapp. Prisene endres fort og er man for sent ute kan man gå glipp av eksklusive saker og ting. GNP Energy er ikke nødvendigvis en auksjon, men faktum er likevel at prisene forhandles direkte på markedet. GNP Energy selv gjør minst mulig av alt annet, slik at prisene kan bli enda lavere for kunden.

GNP Energy fungerer som en auksjon – forhandler om de beste prisene

For det er svært få som ønsker å betale i dyre dommer for sine strømregninger, og da er det godt å ha GNP Energy som leverandør. Penger man heller kan bruke på alt annet, slik som reiser og elektronikk, eller utrolig mange forskjellige artikler og gjenstander på en QXL-auksjon på nett.

GNP Energy sørger for lave priser selv om markedsprisen kryper oppover, fordi selskapet alltid vil jobbe for å gi kundene fordelen, ikke produsent og utleier. Bli med her for å se hvilke fordeler man nyter godt av når man bytter om til GNP Energy som strømleverandør.

GNP Energy gir lys og varme i hus og hytte

Det er mange ting man kan stue inn i hytta. Spesielt ting man har kjøpt på loppis og auksjon. Men det viktigste når man skal på hytta er tross alt at man har en oppvarmet hytte å komme til. At lysene fungerer og at man kan få laget seg mat. Med strøm fra GNP Energy har man en forutsigbar strømpris som alltid er blant de 15 billigste.

I disse dager er det mange som reiser av gårde til varmere strøk uten behov for varme rom. Da velger mange å leie ut husene sine til fremmede. Da er det greit å ha en strømmåler som finner ut av det eksakte forbruket i tiden man selv var borte.

GNP Energy sørger for en oversiktlig regning og en informativ nettside med tilgang til mange forskjellige program. Overvåk og analyser strømforbruket slik at reisen kan nytes til fulle.

Velg mellom Folkepakka, Flytende Pris eller Trygghet for de beste tilbudene hos GNP Energy.

GNP Energys stabile nett med mange apparater

Det er ingenting som er så kjedelig når strømmen går i dårlig vær, men enda verre er det om man har lagt inn bud på en vare man har funnet på auksjon. Med GNP Energy kan man uten bekymringer holde budene i gang døgnet rundt for den saks skyld. Velger man en av de ulike pakkene (f.eks. Folkepakka eller Trygghetspakka), vil man alltid få en strømpris som regnes ut fra dagens pris ilagt et lite påslag. Det beste av alt er at du allerede har betalt for den strømmen du bruker.

Det har ingenting å si om man la datamaskinen gå på hele døgnet om man vil. Spennende auksjoner vil man ikke gå glipp av.

Da kan man jo skaffe seg både hvitevarer, hjemmekinoanlegg og eget airconditionsanlegg med det samme. GNP Energy sørger for at strømregningen alltid er lav. Pengene har man allerede spart, om man i tillegg prøver å ha kontroll på forbruket.

Hvordan kan GNP Energy garantere forbrukerne om at deres løsninger er best, og ikke bare for dem selv? Her skal vi se på hvorfor vi mener GNP Energy er strømselskapet man bør velge.

GNP Energy gir moderne løsninger for de smarte brukerne

Det er ikke alt som er revolusjonerende nytt med GNP Energy. De følger de samme prisene på de samme markedene. Men foruten å ha et team av dyktige analytikere og teknologi freaker, så skryter de ikke av bedriftene sine med fancy biler og kontorlokaler.

De vet nemlig at dette er kostbar luksus som heller kan komme kundene til gode. De har for eksempel skjønt at informasjon er gull verdt. Man vil finne mange forklaringer og beskrivelser på hjemmesiden til GNP Energy, uten at det blir tåkelagte setninger og vanskelig språk. Dessuten har GNP Energy satt fokus på kundeservice. Det skal ikke være vanskelig å komme i gjennom hos operatørene ei heller via live-chat eller e-post. Vil man bytte avtale eller endelig bli strømkunde hos GNP Energy, så er man i trygge hender fra dag en.

Selv om man overlater ansvaret til selskapet, vil man ikke oppleve overraskelser som ødelegger nattesøvnen og ferieplanene.

GNP Energy kan løse flokene på auksjonen

Skal man vinne auksjoner og budrunder bør man være godt forberedt. Akkurat som GNP Energy bør man ha en strategi, en plan og et mål. Da GNP Energy startet som en uavhengig leverandør av strømpriser på energimarkedet, var det med en langsiktig strategi om å bli aller best. Planen var å levere de laveste prisene i unike energipakker som passer den enkelte. Enten man er enslig eller næringsbedrift, er GNP Energy en aktør man kan stole på i alle situasjoner. Målet var å komme inn på det norske markedet allerede etter noen år, og være et alternativ de fleste ville få øynene opp for.

Om de har klart akkurat det, det kan vel du svare på?

Når det gjelder auksjoner, er det ikke bare å gå fram og tro man skal vinne hvert bud. Man må både kjenne til reglene og vite hva man er ute etter. For eksempel skal auksjonarius ha en andel, men likevel vil man kunne finne klenodier som er verd utrolige summer. EN auksjon handler nemlig om godkjent minstepris, budrunder, hammerslag og spennende og eksklusive gjenstander.

Gjør man derfor et kupp på auksjon, vil man få en vinn-vinn situasjon man ikke kan gå glipp av.

Fordeler med strøm fra GNP Energy

Noen av grunnene til at det er en slik gunstig situasjon, er at selv når du vinner auksjonen, så kan du ombestemme deg før avtalen har utgått, og likevel slippe å betale noe ekstra. Noe man garantert ville fått problem med på en auksjon er nettopp å bryte avtaler man har godtatt på forhånd. Det kan være inngående bud eller prosentandeler til selskapet. Er man derimot i tvil med strømavtalen, kan man enkelt revurdere den og legge den i bunken. GNP Energy gir deg i alt 9 ulike tilbud som alle har sine fordeler.

Ofte vil man oppleve at prisene ikke var slik man forventet. Prisene har kanskje blitt satt ved fastpris, og du opplever å betale mye mer enn hva den reelle prisen er akkurat nå. Med GNP Energy er ikke dette noe problem lenger, fordi du bytter bare enkelt ved å gå inn på kontoen via hjemmesiden.

Det tar 2 minutter!

GNP Energy og fremtiden

GNP Energy er også viktig i den tiden vi går inn i. De satser nemlig mer og mer på fornybar energi til strøm og oppvarming. Og hva er ikke mer naturlig enn å starte i Norge. Her har vi lange elver, store fjell, urørt natur og en enorm kystlinje. Her kan vi plante vindmølleparker ute til havs, og få igjen så det monner. Men da må folk være villige til å bli med.

Til og med solceller er mulig å dra nytte av i landet mot nord, da solstråler trenger seg gjennom hele tiden. Ett soldøgn på jorden kan dekke hele klodens behov for strøm et helt år. Her må vi bare høste inn.

Ønsker man mer informasjon om dette kan man til og med by på bøker fra auksjonen.

En annen helt grunnleggende ting å tenke på er klodens overforbruk. Dersom man handler varer gjennom en auksjon, vil man være med på å bremse kjøpepresset og overforbruket. Brukte gjenstander er ofte like gode eller bedre enn de nye varene.

Bli med på auksjonen hos QXL når du skal finne bruke saker og ting du kan ha bruk for.

Samlere elsker også GNP Energy

Det er mange som går på auksjon uten mål og mening. Men samlere elsker auksjoner også på nett. Det er fordi de kan finne utrolig mye spennende og sjeldne antikviteter bare de er eiere av.

Det samme gjelder for dem som er kunder hos GNP Energy. Det er fordi man nå kan begynne å samle på lave strømregninger helt uten ekstraomkostninger. Alt en skal betale er opplyst om i papirene, alt finner man digitalt. Det henger derfor sammen.

Samlere vet også ofte hvem selgeren er. Det betyr at de vet hva de kan forvente seg av pris og kvalitet.

Når det gjelder strøm er det vanskelig å argumentere for kvalitet, da strøm er strøm uansett hva som er energikilden. Men at GNP Energy velger å fremheve de nordiske leverandørene er viktig. Det er viktig å støtte opp om det lokale, det nasjonale og det internasjonale samarbeidet. Og med partnere som kjenner hverandre godt, ja da kan resultatet også bli bedre.

Bli GNP Energy kunde på 1-2-3

Det er jammen ikke mye som skal til for å bli kunde hos GNP. Det eneste man skal huske på er å finne en energipakke som passer for sitt forbruk, registrere en konto og bytte fra den gamle strømleverandøren.

Når man legger inn bud på en auksjon er det omtrent like lett. Man må selvfølgelig finne et produkt man vil by på, for deretter å legge inn et bud. Deretter gjelder det å følge med på fristene og om eventuelt andre legger inn høyere bud. Hvis ikke kan man innkassere varen man ønsket seg.

Men i motsetning til en auksjon, blir ikke prisen høyere og høyere. For selv om man kan gjøre fantastiske kupp på auksjon, så vet man med sikkerhet at prisen på strøm alltid er lav hos GNP Energy. Faktisk garanterer de for at strømprisen er konkurransedyktig uansett hva som skjer med været, med konjunkturene, med verdensøkonomien også videre.

Så vil du vinne auksjonen, bør du velge GNP Energy!

Premium avtale med GNP Energy

Vi er nok ikke alene om å sverge over høye strømpriser. I utlandet er det faktisk enda dyrere når man ser på BNP og slike ting. Men strøm er egentlig en ting man kan styre selv. Strøm er noe mange tar for gitt, og lar TV og panelovner stå på døgnet rundt hele året. Er det nødvendig? La strømforbruket ditt bli en konkurranse og en lek. Ikke slurv med forbruket og la vannet renne i ti minutter men ikke mer. Kanskje kan du heller sykle til jobb enn å lade opp el-bilen med energi fra vannkraft? Kanskje du kan bli en strømpioner som finner de beste løsningene. I så fall vil du nok garantert bli etterspurt når alle vil ha oppskriften på perfekt strømforbruk.

Kanskje du kan selge ideene på en auksjon og se hvor mye du kan få for dem?

GNP Energy lar kunden velge og prøve seg fram uten binding. Noen avtaler er selvfølgelig også med binding, men da er vi helt sikre på at du har gjort forarbeidet med å bytte til strømleverandøren av nordisk energi av ren kvalitet.

Følg med på forbruket og endre vanene som gjør strømprisen høy. Velg enkle løsninger for tid til andre aktiviteter. Tenk på felleskapet, men tenk på deg selv når det gjelder strøm. Det er ikke vits å bruke mer enn hva det koster. Når man i tillegg kan få strømpris som er lavere enn dagens pris, er det verdt å ta en titt uansett.

GNP Energy passer på deg som strømkunde

Vil man ha noen siste råd for hvorfor strøm fra GNP Energy kan gjøre en forskjell, er det bare å se på kundeservicen. Når man byr på et objekt på en auksjon, må man som regel finne informasjonen selv for ikke å kjøpe katta-i-sekken, men med GNP vil man få all informasjon man trenger uten problem. Uten store anstrengelser eller ventetid.

De fleste av oss har et forhold til strøm, og enten man velger avtalen for hjem eller en større bedrift, vil løsningene alltid optimeres for best resultat. Det GNP Energy har skjønt som andre ikke har, er at det gjelder å tenke langsiktig. Det medfører nemlig at kundene kommer tilbake gang på gang. Det har de egentlig ikke behov for, siden de aller fleste likevel her 100% fornøyde.

Vil du ha en bedre strømavtale enn den du allerede har, anbefaler vi deg å besøke GNP Energy med det samme. Strømleverandøren har finkjemmet markedet for din beste strømpris!