Kundesenter Mine sider Selg Kategorier
QXL.noArkiv

Annonce:

Gjør et kupp om du er rask på avtrekkeren

Auksjoner er virkelig i vinden om dagen. De klassiske auksjonen som inneholder roping og håndheving er av moten, og inn kommer nettauksjonene. Her kan personer over hele landet delta i auksjoner, uansett hvor selger kommer fra. Alt selger trenger å gjøre er å laste opp et par bilder og en kort beskrivelse av hva gjenstanden er. Alt kjøperne trenger å gjøre er å registrere seg og by i vei. Aldri har det vært enklere å drive en auksjon! Det som nok tiltrekker flest mennesker til auksjonene er den store spenningen som er involvert i dette. Her er det mange budgivere, og ofte utvikler det seg til en intens kamp om produktene. Der prisen starter helt på bunnen ofte, så skyter den fort til værs. Kanskje håper du på å få noe til en skikkelig lav pris, men vanligvis slenger folk seg på. Selv om du ikke får ting til latterlige lave priser, så bør det dog nevnes at du kan få noen skikkelig gode kupp om du er rask på avtrekkeren. Hva er noen gode tips for å lykkes her?

Gjør et kupp om du er rask på avtrekkeren

Slik lykkes du med kapital til kuppet som krever rask handling

Når du skal gjøre et kupp på en nettauksjon, så gjelder det å være rask på avtrekkeren. Dersom du for eksempel ikke har nok midler tilgjengelig, da det kanskje er slutten av måneden, så kan du simpelthen ikke vente et par dager. Ofte foregår auksjoner over en dag, noen timer, eller kanskje det bare gjenstår minutter. Da kan et forbrukslån være din løsning for finansiering, med sin hurtige behandlingstid og fleksible betingelser. I dag er det nemlig mulig å få et lån på dagen hos en rekke tilbydere. Dermed trenger du ikke stå på sidelinjen og se på mens andre ”stjeler” kuppene rett foran nesa på deg. Har du kapitalen tilgjengelig for å legge inn de beste budene, så kan du fort spare store summer. Så sant du vinner med ditt bud og gjør et kupp, og naturligvis betaler tilbake din lånesum, så er det ingenting som er i veien for at du ikke skal tjene gode penger på denne taktikken.

Vær aktiv og følg med i timen

Med kapitalen på plass, så handler det å gjøre et kupp om forberedelser og utførelse. Først og fremst er det viktig å opparbeide seg kunnskap om gjenstanden som auksjoneres bort. Dette vil gi deg en innsikt i verdi og dermed hvilket prisnivå du bør legge deg på. Vær derimot litt varsom på å få en forkjærlighet for enkelte samlegjenstander, for plutselig betaler du mer enn hva som er fornuftig! Det er ikke uten grunn at auksjoner har engasjert millioner over årene, og nettauksjonen er intet annerledes. Her oser atmosfæren av spenning, og du vet aldri når du gjør ditt neste kupp. Så sant du er forberedt mentalt, kunnskapsmessig og finansielt, så er det ingen grunn til at du ikke skal gå unna med det neste kuppet fra en av nettauksjonene!