Kundesenter Mine sider Selg Kategorier
QXL.noArkiv

Annonce:

Gull i gamle ting

Har du hørt om han som fant et maleri på Fretex til 200 kr, og solgte det videre for 125.000 kr? Det er selvfølgelig ikke hverdagskost at hvem som helst gjør et lignende kupp, men kanskje er det likevel deg som er så heldig å finne gull neste gang? Hvis du har interesse for kjøp og salg av gamle ting, og bruker tid på det, så blir sjansen i hvert fall ikke mindre!

Gull i gamle ting

Gammelt og godt

Det er stadig flere som tropper opp hos de mange auksjonshus, og hos antikvaren, med gamle møbler, malerier, kunstgjenstander og vaser, som de har hatt liggende på loftet i en liten evighet. Nå vil de gjerne ha arvegodset, og de gamle familieklenodium, vurdert av en ekspert. Hvem vet, kanskje gjemmer det seg en gullgruve rett foran øynene på en, uten at man er klar over det! Hvis man ikke selv har loftsrommet fylt opp av potensielle skatter, så kan det være man har en spesiell evne til at finne frem til dem. Hvis det er tilfellet, kan en liten tur i Fretex, eller et par besøk rundt på noen auksjoner, ende opp med å bli en lukrativ forretning.

Hvis du er en av dem som har potensiale og interesse for å gjøre et godt kupp, kan det være du skal gjøre det til en forretning. Det ligger nemlig mange penge i å kjøpe inn gråstein, og selge det videre som gull.

Gjenbruk som forretningsmodell

Flere og flere er heldigvis veldig oppmerksomme på gjenbruk i dag, og der er en stor bevissthet rundt miljø og klima i samfunnet. Vi kan derfor se at interessen for å kjøpe brukt, har vært voksende, og sannsynligvis vil fortsette med å vokse, i fremtiden. Hvis du går rundt med en liten kjøpmann sovende under huden, kan det være nå du skal ta skittet fullt ut, og gjøre interessen for kjøp og salg av gamle ting, til en ny karrierevei.

Burde jeg investere pengene mine?

Hvis du er like heldig, som han på Fretex, som plutselig sto med 100.000 kr i hendene, så kan det være en god ide å investere pengene.

Det samme gjelder hvis du er en av dem som har evnen til å skape gull ut av gråstein. For hvordan kan du få pengene til å vokse, mens du fortsetter jakten etter nytt gull? Jo, ved å investere. Investering er nemlig ikke så komplisert som mange tror. Men folk flest vet ikke noe om å investere, og tenker at det er for risikabelt. De velger derfor å gjøre som de alltid har gjort, nemlig så ette pengene i banken. Men hvis du har ambisjoner om å bli rikere over tid, så er det en god ide å investere pengene dine.

Alle kan investere

Alle kan lære å investere, også deg. Hva med risikoen, tenker du kanskje? Men risikoen, ja den bestemmer du faktisk selv. Det er mulig å velge både høy og lav risiko på investeringene dine, alt etter hva som passer ditt temperament og behov. Du kan også velge en kombinasjon av høy og lav risiko, hvis du har lyst til det. Før du kaster deg over investeringer, er det viktig å du tenker på, hva du har lyst til å investere i, og hvilken risiko du er villig til å ta.

Hva kan jeg investere i?

Hvis du nå sitter og tenker på om investering kanskje kunne være noe for deg, er et av de første spørsmål som dukker opp, Hva kan jeg investere i?

I dag finnes det mange måter å investere penger sine på. Det er selvfølgelig de gamle travere, som du sikkert allerede kjenner til, som aksjer og eiendom. Men det kan også være en ide å undersøke mulighetene for å låne penger dine ut, igjennom en plattform som Crowdlending. Kanskje du er en av dem som har hørt om kryptovaluta, men fortsatt er litt usikker på om det er noe for deg? Heldigvis kan du kan bli klokere på investering, og hvilke muligheter som vil passe akkurat deg, på Mininvestering.dk/investering.

Gleden ved et godt kjøp

Uansett om du er en av de heldige, som allerede har funnet gull blant gamle saker, eller om du vurderer å gjøre dine kjøpmannsevner om til karrierevei, så er det alltid en god ide å gjennomgå ens økonomi. Det skader jo ikke å ha mulighet for å gjøre noen flere gode kjøp i fremtiden.

Hvem vet, kanskje det er deg som er ham den heldige på Fretex neste gang?