Kundesenter Mine sider Selg Kategorier
QXL.noArkiv

Annonce:

Kjøpe boblebad på auksjon

Å gå på auksjon er artig. Å vinne en budrunde er enda mer artig, spesielt om man sitter foran skjermen i sitt eget hjem. Nettauksjoner er vanligere enn man tror og mulighetene er mange, både for gode kupp og eksklusive varer.

Det er kanskje mest vanlig å auksjonere samleobjekter, og det kan være alt fra mynter til militærutstyr. Hva folk samler på er det bare fantasien som setter grenser for. Dessuten er det blitt en trend å ha unike ting nesten ingen andre har.

Kjøpe boblebad på auksjon

Boblebad på auksjon

Å kjøpe boblebad kan være en stor kostnad synes mange, og selv om ute-hagen passer perfekt for boblebading i stampen på sene kvelder, er det kanskje mer enn hva lommeboka kan tåle. Hvert fall akkurat nå.

Boblebad har mange navn, slik som stamp og Jacuzzi. Men alle forstår poenget med den. Det har blitt mer og mer populært med en badestamp, da denne er av tre og har en lettvint oppvarming som består av en vannkolbe koblet til et elektrisk system.

Kvalitet og pris

Det er viktig å finne ut hva man skal ha, enten det er til utebading eller innendørs. Mange velger en skikkelig Jacuzzi på badet med bobler og masserende effekt. Andre vil benytte iskalde vinterkvelder til et forfriskende snøbad før de dypper tærne i det oppvarmede vannet. En herlig effekt som både er sunn for kropp og sjel.

Men skal man by på et boblebad på auksjon, er det viktig å sjekke tilstanden. Kanskje er boblebadet nesten aldri brukt fordi det verken passet eller ble brukt. Andre håper kanskje på noen lettjente penger for et gammelt produkt.

Klikk her for å finne en skikkelig versjon med spa og avslapning.

Nytelse og restitusjon

Det er deilig å senke kroppen i varmt vann med bobler. Et skikkelig boblebad kan revitalisere kroppen og man får senket skuldrene. Mange har også effekt av et boblebad ved reumatologiske plager og betennelser. Det er viktig å stelle pent med den så lenge man har muligheten.

Mange som driver idrett eller som trener jevnlig vet nok å sette pris på en slik behandling. Kroppen for restituert seg, samtidig som man blir avslappet og føler seg fornyet.

Det finnes mange auksjoner, men husk på at når du byr på et boblebad, så må du medregne noen kostnader til frakt. Om du ikke henter den selv selvfølgelig.

Kjøp boblebad på auksjon, kuppet kan være starten på et nytt liv!

* Denne artikkelen er sponset.