Kundesenter Mine sider Selg Kategorier
QXL.noArkiv

Nytt sportsutstyr til sommeren

Annonce

Sommeren nærmer seg med stormskritt, og vi kan endelig legge vinterklærne på loftet. Da er det på tide å finne frem sommertøyet, og komme seg ut i frisk luft og grønn natur. Samtidig byr sommeren på perfekt muligheter til å bedrive mange nordmenns favoritthobby; nemlig sport.

Sommer betyr sport

Det er et kjent faktum at nordmenn elsker sport. Mange hevder nordmenn er født med ski på bena, men en av de absolutte favorittene til nordmenn, er definitivt engelsk fotball. Samtidig som man kan følge med på fotball stort sett hele året, er sommeren utvilsomt den beste tiden å spille på. Mange barn og unge trekker naturlig nok ut til kunstgressbanene det finnes så mange av, mens noen er så heldige å fortsatt ha tilgang til flotte gressbaner. Uansett hvilken bane man har, er fotball en perfekt sosial sport, både for liten og stor. Mange vil nok kombinere sommerens store mesterskap på TV-en, nemlig Euro 2020, med spilling på løkka. EM i fotball er av en de desidert største idrettsarrangementene som finnes. For mange er det et av sommerferiens store høydepunkt, og noen vil kanskje også planlegge sommerferien sin slik at de har fri under mesterskapet.

En helt annen type sport som mange liker å drive med om sommeren, er fisking. Noen vil kanskje kalle det en hobby fremfor en sport. De som elsker det, bryr seg nok uansett ikke om hvilken kategori det faller inn under. Det å kunne dra ut i båten i den norske skjærgården om sommeren, mens sola skinner og havet er rolig, er virkelig sommeridyll. Samtidig kan man hive ut snøret og vente på napp, samtidig som man koser seg med mat og drikke i båten. Enten man er alene, eller sammen med familie eller venner, er fisking noe som gir sinnsro.

Sørg for at du har riktig utstyr

Noe som er viktig for de som driver med sport er å benytte riktig utstyr. Dersom man bruker sportsutstyr som er slitt eller av lav kvalitet kan man fort få belastningsskader, som faktisk er en av de vanligste årsakene til sykemelding og sykefravær i Norge. Jo oftere man driver med sin utvalgte sport, jo mer slitt blir utstyret. Sjekk derfor et par ganger i løpet av sesongen om alt av utstyr holder god standard. Det er viktig å tenke på kroppen også. Det er ikke alltid man merker noe med en gang, eller helt uten videre, dersom man bruker dårlig utstyr.

Dersom du er usikker på om utstyret holder, kan du vurdere å investere i nytt og bedre utstyr via auksjon. Med et enormt utvalg som selv den beste sportsbutikk skal slite med å overgå, er auksjonsnettstedet den perfekte markedsplassen for å handle utstyr. Kanskje har du barn som har vokst seg ut av utstyret sitt, men uten at det er så ødelagt av det må kastes? Da kan man forsøke å selge utstyret, samtidig som man kjøper noe nytt. På den måten kan man gi andre folk muligheten til å kjøpe brukt utstyr til en fornuftig pris, samtidig som man selv får oppgradert sitt eget utstyr, mens litt av mellomlegget dekkes av salget.