Kundesenter Mine sider Selg Kategorier
QXL.noArkiv

Nyttig info om å samle på samleobjekter

Sådan skaber du det effektive køkken

Nyttig info om å samle på samleobjekter

Det å samle på ulike objekter er en populær hobby. Og en lønnsom en, hvis du vet hva du driver med. Det er ikke få mennesker som har gjort et kupp på et loppemarked for så å snu seg rundt og selge gjenstanden med en solid fortjeneste. Gjerne like etter de selv har kjøpt den.

Men det siste krever både kunnskap og en liten slump med flaks.

De fleste har hørt om historier der noen har funnet noe verdifullt i skuffer og skap.

Som eksempelvis den amerikanske familien som fant et baseballkort verdt nesten to millioner kroner da de vasket ut huset etter oldefaren sin.

Her er noen nyttige råd hvis du ønsker å begynne å tjene penger på samleobjekter.

Hvis du ønsker å tjene penger på samleobjekter må du først finne ut hvilke type objekter som har en tendens til å bli mer og mer verdifull etter som tiden går. Noen helt opplagte eksempler er mynter, frimerker, maleri, smykker, kunstverk med mer.

Andre ikke fullt så opplagte samleobjekter er ulike kort som fotballkort, pokemon-kort, pokemon-figurer osv. En tommelfingerregel er å se etter ulike objekter som er viktig å ha under en eller annen global hipe.

Hemmeligheten bak en suksessfull samlemani ligger i å hele tiden tenke på hva som kan bli verdifullt i fremtiden.

Holde øyne og ører åpne

Det å følge med på hva som er verdifullt, og hele tiden besøke loppemarkeder og garasjesalg er en del av hverdagen til en samler. Det å være en samler er langt mer en livsstil enn en jobb hvor du ønsker å få tak i raske penger. det er vel få bransjer hvor det å holde seg oppdatert og underrettet er mer treffende enn for en profesjonell samler.

Noen ganger i livet kan du komme over et kupp

Noen ganger står lykken en bi, og man finner noe av høy verdi til salgs til en underpris. Da er det viktig å slå til fort. Kanskje fortere enn hva lommeboken sier at du har anledning til. Hvis du vet at du står ovenfor et kupp så er det sjelden en bedre anledning til å ta opp et forbrukslån om nødvendig.

Så lenge du vet at gevinsten ved transaksjonen langt overgår merkostnadene ved å låne pengene.

Betingelser du må regne med er tilsvarende dette: Nom. rente 12,76 %, eff. rente 14,14 %, 170 000 kr o/10 år, kostnad 137 463 kr, totalt 307 463 kr.

Men vet du at dette blir en lønnsom affære så er det ikke mye å stusse over.