Kundesenter Mine sider Selg Kategorier
QXL.noArkiv

Annonce:

Slankeoperasjon i Riga: Hvordan og hvor skal du søke?

Slankeoperasjon i Riga: Hvordan og hvor skal du søke?

Ekstra vektproblemer er følsomt for enhver person, og den mest effektive strategien for vekttap, er alltid individuelt. Noen ganger er det nok å trene mer og endre spisevaner, men det er mange tilfeller der en slankeoperasjon kan være den eneste fungerende løsningen. Hva er kirurgi indikasjoner og hvor skal jeg se etter en medisinsk behandling av høy kvalitet? Les videre!

Gode indikasjoner for en slankeoperasjon

Som oftest er slankeoperasjon anbefalt i følgende tilfeller:

  • Hvis personens body-mass index (BMI) er over 30;
  • Hvis konservative slankestrategier, som kosthold og trening, ikke hjelper i det hele tatt eller bare hjelper minimalt;
  • Hvis kirurgi er den eneste tilgjengelige slankemetoden på grunn av helsemessige komplikasjoner.

Slankeoperasjon, med andre ord bariatrisk kirurgi, blir utført på fire måter: det er gastrisk bypass, mini gastrisk bypass, gastrisk ballong, og gastrisk sleeve. Mens målet med alle de fire behandlingene er eventuelt vekttap, er indikasjonene for hver av de 4 operasjonstypene forskjellige. Pasientens helsetilstand, ønsket vekttap og kapasitet til å foreta regelmessige oppfølgingsbesøk bidrar til det endelige valget av den mest passende operasjonstypen.

Slankeoperasjon i Riga: Balanse mellom pris-kvalitet

Slankeoperasjon i Riga: Hvordan og hvor skal du søke?

Før du velger et eller annet alternativ, er det viktig å ha en avtale med en kvalifisert kirurg. I Norge er denne typen medisinsk behandling en kostbar affære, så mange mennesker søker alternativer i andre deler av Nord-Europa. Et av de populære valgene er Overvekts Operasjoner Riga - en privat medisinsk klinikk i Riga, Latvia.

I Overvekts Operasjoner Riga får pasienter behandling på skandinavisk nivå for nesten halvparten av prisen i Norge. Døgnkontinuerlig pleie, 5 års oppfølging og ansvarsforsikring fra kirurgen gjør behandlingen komfortabel, effektiv og trygg. Lære mer om slankeoperasjoner i Riga på klinikkens nettside!