Kundesenter Mine sider Selg Kategorier
QXL.noArkiv

Annonce:

Slik sparer du penger på kontormøbler på auksjon

Det er ikke alltid man har råd til de dyreste og beste tingene. Noen ganger må man rett og slett ta til takke med annenrangs varer. Men dersom man vil handle på en litt mer spennende måte, er auksjon på QXL tingen. Det er ikke bare fordi varene starter på en bestemt og lavere pris, men også fordi man på en auksjon kan gjøre virkelige kupp.

Slik sparer du penger på kontormøbler på auksjon

Se for deg en situasjon der du skal by på en kontorstol du har sett deg ut. Den kan være så god som ny, men gå for en helt utrolig lav pris. Spesielt om man blir med auksjonen på nett, da er sjansene enda større enn vanligere.

Men hvilke triks er det man trenger til en nettauksjon? Her skal vi se på noen av dem.

Vite hva man byr på

Det mest generelle tipset er å vite hva man byr på. Det er jo ikke sikkert varen er i den standen man forventer eller at kvaliteten er like god som originalvaren. Det kan være møblement, skrivebord, oppbevaring også videre.

Er det for eksempel en kontorstol, så er det viktig at den har noen visse kvaliteter:

• God støtte for nakke og rygg

• Synkroniserende armlener

• Slitesterkt sete med polstring

• Hjul for fleksibilitet

Det kan hende man også er opptatt av at kontorstolen skal passe inn i et dynamisk og aktivt miljø, en utforming og design er også viktig å sette fokus på.

Sette seg inn i terminologien

En auksjon er bare noe man ser på film og tv. Men faktisk har internett mer å by på. QXL er stole av å være en av Norges mest ledende nettauksjoner med alle mulige varer. Men når man har kommet så langt er det lurt å sette seg inn i ordlisten.

Visste du for eksempel at man til og med kan bruke QXL sin egen salgsassistent. Det vil sette deg i stand til å være hakke foran konkurrentene.

Finner man ut at prisen er god som den er allerede, kan man også bruke funksjonen kjøp-nå, og dermed få kontormøbler til en mye billigere penge.

Sjekke når budrunden avsluttes

Et siste tips er å følge med når andre sover. Å legge inn et avgjørende bud rett før fristen går ut sent mandag morgen vil nesten garantert gå inn, da de fleste ligger og sover, klare for en ny arbeidsuke.

Det å legge inn bud midt på julaften eller syttende-mai kan også være en god ide. Da tenker man utenfor boksen, og slik kan man bli en god forhandler.

Med disse tipsene og triksene i hende, kan også du spare mange penger på å handle kontormøbler på auksjon.

En raskere vei til luksuriøse varer.

Denne artikkelen er sponset.