Kundesenter Mine sider Selg Kategorier
QXL.noArkiv

Annonce:

Tips til auksjon

Er du også glad i å handle på auksjon? Da er du ikke alene. De siste årene kjøper nordmenn mer på auksjon enn noen gang tidligere, i alle fall i nyere historie. Det er mange godbiter man kan finne på en auksjon, for her selges alt fra kunst og smykker, til antikviteter og møbler. Det skal virkelig mye til å ikke finne noe man liker når man er på auksjon.

Tips til auksjon

En morsom helgeaktivitet

Å dra på auksjoner i helgene kan være en morsom aktivitet for hele familien. Etterhvert blir det fort en hobby, og man reiser hver eneste helg – eller i alle fall de helgene når man har tid til det. Hvis du selv blir bitt av basillen kan du også be venner være med. Før du vet ordet av det, er også vennene dine mer enn gjennomsnitts interessert.

Å dra på auksjon er ekstra gøy om man er flere som drar sammen, og spesielt om alle er interesserte. Hvis alle har ett kunnskapsfelt kan man også lære av hverandre, og finne de virkelige skattene. Det er mange om beinet, så det lønner seg å kunne sine saker hvis man er ute på skattejakt. Om man drar på auksjon kun for moroskyld, er selvsagt ikke dette like viktig. Da kan man bare by på det man liker, innenfor det budsjettet man har satt seg på forhånd.

Blir det fort dyrt?

For noen kan det fort bli litt for dyrt når man drar på auksjon. Årsaken til dette er enten 1. man kjøper for mye, man klarer rett og slett ikke å begrense seg, eller 2. man kjøper dyre ting fordi de er verdt det.

Hvis du er i siste gruppe og samler på kunst eller annet, kan et sms lån være et godt alternativ. Dette er et enkelt lån som passer for alle som trenger penger fort, og som vet at de kan betale tilbake innen rimelig tid. På denne måten får man råd til den ellers for dyre tingen som man har forelsket seg i.

Hvis du fortsatt lurer på om et sms-lån er riktig for, kan du [lese mer her] – her får du mer informasjon om denne type lån, og hva du kan forvente deg av lånet. Det er fullt lov å ha høye forventninger til banken, både når det kommer til renter og andre vilkår. Profesjonelle banker forventer rett og slett kunder som bryr seg.

Sponset artikkel