Kundesenter Mine sider Selg Kategorier
QXL.noArkiv

Annonce:

Tjen penger på gamle møbler

Tjen penger på gamle møbler

Hvis du er en av mange som har over gjennomsnittet interesse for interiør, og spesielt antikke møbler, så kan det være en mulighet at hobbyen din, kan bli til en virksomhet. Det er nemlig penger å tjene hvis du har godt øye for gamle møbler, samt en kjøpmann gjemt i magen.

Kan du finne gull i en bunke grå sten?

Mange av oss kan bruke timer på jakt etter skatter på loppemarkeder, eller tråle rundt i gjenbruksbutikker. Det skal likevel mer enn den blotte interesse til, hvis du skal gjøre interessen for antikke møbler om til en suksessfull virksomhet. Men hvis du har et godt øye for gamle møbler og interiør, samt en god fornemmelse for mote og trends, så kan det være en mulighet. Først og fremst så skal du gjøre opp med deg selv, om du har tid, lyst og penger, til å bli selvstendig. Det krever nemlig hardt arbeid, å få en virksomhet stablet på benene, og deretter drive den videre med suksess. Det kan derfor være en ide å ha et alminnelig lønnsarbeid ved siden av sin selvstendige virksomhet, spesielt i startfasen. På denne måten er du sikret en stabil innkomst, og har tid til å få virksomheten stablet på benene, før du går all in.

Hvis du mener å kunne oppdage gull i bunkene av gråsten, som finnes på bruktmarkedet, så er det bare med å brette armene opp, og komme i gang. Skattkisten venter der ute.

Innovative fremtidsdrømmer

Når man skal kjøpe og selge gamle møbler og interiør, så er det en fordel hvis du er en smule handy, med sans for estetikk og gode løsninger. Det kan nemlig ligge gode penger i å kunne bearbeide et gammelt møbel. Det er ikke alltid det skal så mye mer til, enn en omgang maling, eller noen reparasjoner, så er et møbel som skulle kastes blitt verdt en mindre formue. Det er også viktig å ha en fornemmelse av hva folk er interessert i, og hva som trender ute i folks hjem. Folk flest vil nemlig gjerne betale, hvis tingene har den riktige look. Du skal derfor hele tiden holde deg oppdatert på moter og trender, og aller helst være litt på forkant med det hele.

En annen viktig del av en suksessfull virksomhet, hvor du selger møbler og interiør, er kommunikasjonen. Viktigst av alt, er nok de sosiale medier og den måten du formår å bruke deg selv i formidlingen av din virksomhet. Det kan være givende med en blogg og en god Instagram profil- husk flere følgere, kan øke sjansen for suksess.

Invester i fremtiden

Når du begynner å tjene penger på hobbyen din, så kan det være på tide å vurdere hvilke investeringsmuligheter du har. Du skal tenke langsiktig, og investere i din og virksomhetens fremtid. Det kan derfor være en ide å snakke med en ekstern investeringsrådgiver, for å vite hva som er de beste investeringer for deg, og din virksomhet. En investering i aksjer er et godt sted å starte, da du kan styre hvilken risiko du ønsker å investere med. For å bli klokere på aksjemarkedet, kan du lese nyttige artikler om aksjer på aksjebloggen.

Det er alltid en god ide å investere i noe du vet noe om, eller noe du er interessert i å vite mer om i fremtiden. For inspirasjon til å gjøre et godt antikt kupp, kan du se antikkduellen.