Kundesenter Mine sider Selg Kategorier
QXL.noArkiv

Annonce:

Gi ditt arrangement et profesjonelt preg

Det er mange arrangementer som kan løftes til nye høyder. Det finnes mange måter å gjøre det på og her kan du lese mer om hvordan du kan piffe opp ethvert arrangement og fremstå mye mer profesjonell.

Gi ditt arrangement et profesjonelt preg

Alt blir bedre med en ekspert

Ekspertise er noe som de aller fleste anerkjenner og har stor respekt for. Uansett hvilket emne det er, vi innkaller eksperter i medier og som fagpersoner på utdanningsinstitusjoner hvis vi vil være helt sikre på å få den beste viten. Dette er ikke annerledes når det kommer til å lage et godt arrangement. I et samfunn der vi kan lese oss til nesten alt på nettet, blir det fort mye synsing. Synsing er det som skjer når folk som ikke egentlig er ekspert eller har faglig grunnlag for å uttale seg, uttaler seg om et bestemt emne for å uttrykke sin mening, hva personen ‘synes’, altså synsing. Dette er veldig vanlig spesielt i mediene, at man for eksempel kontakter kjente personer, som for eksempel skuespillere til å snakke om noe, som egentlig hadde trengt en ekspert.

Finn en fantastisk foredragsholder

Alt blir nemlig bedre med en ekspert. Hvis man vil gjøre sitt arrangement bedre, mer profesjonelt og fremstå som mer ordentlig kan man hyre en foredragsholder som er ekspert i det emne man er ute i. Hvis du for eksempel holder et spirituelt arrangement, kan du hyre en ekspert til å holde et lite foredrag om sjamanisme. Dette er en av mange muligheter. I dag er det også populært å hyre foredragsholdere som kan snakke om klima og bæredyktig utvikling, spesielt i forbindelse med bedrifter som gjerne vil bli bedre på akkurat disse områdene.

Uansett arrangement – det kan bli enda bedre

Det samme gjelder hvis man for eksempel arrangerer sin egen lille auksjon med et tema, eller en byttekveld til fordel for et veldedig formål, da kan et foredrag være det som skal til for å overbevise bidragsyterne om å gi og by. Det finnes ingen begrensninger på når det kan lønne seg å få inn en ekspert. En ekspert gir troverdighet og tyngde til et arrangement og kan bidra med å gi et gjestene et varig inntrykk som gjør fremtidige arrangementer enda mer suksessfulle.

Det trenger ikke å være store emner som gjør at en ekspert kan høyne helhetsinntrykket på arrangementet ditt betraktelig. Du kan for eksempel hyre en som kan gi en motivasjonssnakk om hvordan man får mer ut av hverdagen og nyter de små tingene i livet. Det er altså ikke bare store emner og bedriftskonferanser som egner seg til å ha en foredragsholder til å gjøre arrangementet enda bedre. Tenk så imponerte gjestene kan bli, hvis du har arrangert noe utenom det vanlige. Foredragsholdere kan også være forfattere som har skrevet om et spennende eller kontroversielt emne som de gjerne vil dele. Dette kan også være spennende. Det kan på mange måter minne mer om franske salonger på 1930-tallet, hvor man nøt å holde intellektuelle selskaper med tyngde og informasjon som utgangspunkt. Foredraget kan jo med fordel være et godt utgangspunkt for videre diskusjon.