Kundesenter Mine sider Selg Kategorier
QXL.noFrusterte Fruer
Relaterte søk
Avansert søk

Frusterte Fruer

Frusterte Fruer

Frustrerte fruer hadde blitt lansert først i 2004 og gjennom alle sine sesonger, showet hadde alltid vært populær hos seerne. Serien fikk høye kritiske roser samt en stor og lojal fanbase. Historien er satt i en forstad der uberegnelige livene til husmødrene som bor på gaten følges gjennom episodene. Som de står overfor ulike utfordringer i sitt daglige liv, er noen ganske alvorlige og andre morsomme, seere venstre tørste å vite mer.

Alle på området har hemmeligheter og ting er ikke som de virker. Wisteria Lane er der husmødre bor og det er ulike mysterier og ganske mange skandaler som alltid finner veien til nabolaget. Det er ektefeller som jukser, homofile par, døde kropper i bakgården, selvmord og mord. Selv om Frusterte Fruerer en såpeopera, er det mye mer enn det. Det er mange svinger gjennom Frustrerte Fruer sesong 1-5 TV-serien som episoder avdekke og det er nok mysterium å holde seerne limt til sine plasser.

Kjøp og selg Frusterte Fruer tv serien på auksjon eller til fast pris. Gjør din netthandel med Frusterte Fruer serien på QXL.no Norges Største Nettauksjoner

Oppdatert: 27/9/2020 02:51.

Annoncelinks : Casino