Kundesenter Mine sider Selg Kategorier
QXL.noTV SerierGray's Anatomy
Relaterte søk
Avansert søk
Ikonforklaring
Avslutter innen 3 timer
Avslutter innen 24 timer
Populære gjenstander
Ny gjenstander
Bud innenfor 15% av minstepris
Minstepris ikke opnådd
Direkte tilbud mottas
Bilde på gjenstandssiden
Vis store bilder
1

Grey's Anatomy

Tittel Sluttdato Antall bud Pris
grey s anatomy la sexta temporada completa dvd Grey's Anatomy: La sexta temporada completa (DVD) 1/4/2019 13:42
65,- NOK
Vis: 1 av 1 linjer
1 | Tilbake til toppen
Grey's Anatomy

Den medisinske drama holder bare på å få servert liker pannekaker. Det virker som Hollywood har virkelig truffet i venen denne gangen med Grey's Anatomy episoder. Dette er den nyeste tillegg til sykehuset såpeoperaen. Kanskje såper har definitivt utviklet seg og har fått større og bedre. Den kitschy linjer har definitivt minsket. Det er flere spennende historier og bedre skuespill. Men fortsatt, kan Hollywood virkelig fange en realistisk sykehus scene?

De mange tegn som dukket opp i Grey's Anatomy episoder er også elskelige og variert. Blandingen er perfekt. Du har de lettskremte, men sterke tidligere modellen Izzie spilt av Katherine Heigl, spilte den keitete George av TR Knight, spilte Meredith Grey av Ellen Pompeo, og den tyranniske Cristina spilt av Sandra Oh. Jeg antar at det skjer noen ganger at det er tilfeller når interns og deres overordnede komme sammen og få til å bli slenger. Men det er en god del av usannsynlighet av dette i den virkelige verden, fordi de fleste behandlende leger er like gamle.

Kjøp og selg Grey's Anatomy sesongene på auksjon eller til fast pris. Gjør din Grey's Anatomy netthandel på QXL.no Norges Største Netthandel

Oppdatert: 25/3/2019 04:28.