Kundesenter Mine sider Selg Kategorier
QXL.noKategorier Frimerker

Frimerker

Oversikt: Frimerker

Frimerker

frimerker Er du glad i å samle på frimerker eller er du kanskje en filatelist allerede? Det å studere og samle på frimerke av fritidsinteresse, også kalt filateli, er en av verdens største samlehobbyer.En filatelist samler både på filatelistiske objekter og kunnskapen rundt dem. Filatelister samler også på andre postrelaterte objekter som konvolutter, frankeringsmerker, førstedagsbrev og poststempler.

Et frimerke er et lite stykke trykt papir som brukes til å sende brev, postkort eller andre typer postsendinger. Betalingsformen også kalt porto blir brukt over hele verden. Det første frimerke som vi har idag ble utgitt i Storbritania 1.mai.1840. Dette ble gjennomført etter at Sir Rowland Hill overbeviste det britiske parlanmentet. Han blir idag fortsatt betraktet som frimerkets oppfinner, skjønt det var andre som hadde idèen.

Frimerker fra hele verden finner du på QXL.no. Dette er kategorien for deg som enten samler frimerker på egenhånd eller er medlem av en filateliststklubb! På QXL kan frimerker kjøpes og du kan selge frimerker i alle varianter, både stemplede frimerker og ustemplede/postfriske frimerker. Du kan også finne andre typer som førstedagsbrev også kalt FDC, interessante frimerkebøker, gamle frimerkesett, lot eller til og med komplette frimerkesamlinger. Enten du samler på norske frimerker, europeiske frimerker eller andre utenlandske frimerker så er dette det rette stedet for deg.Finn ut hvilken frimerke verdi dine norske frimerker har eller om du kanskje finner en av norges første frimerker. Gjør en rask og en trygg netthandel av frimerker på QXL.no

Besøk også QXL.dk for flere gamle frimerker, frimerkesamlinger og mange andre frimerker.
Oppdatert: 27/11/2021 01:25.
QXL Anbefaler:

Annoncelinks : Casino