Kundesenter Mine sider Selg Kategorier
QXL.noKategorierKlær, Sko og tilbehør Solbriller

Solbriller

Kategorier:
Avansert søk
Ikonforklaring
Avslutter innen 3 timer
Avslutter innen 24 timer
Populære gjenstander
Ny gjenstander
Bud innenfor 15% av minstepris
Minstepris ikke opnådd
Direkte tilbud mottas
Bilde på gjenstandssiden
Vis store bilder
1 |
Auksjoner
Gjenstand Sluttdato Antall bud Neste bud
1990 ubrukt bliz pursuit xt sportssolbrille 1990 - Ubrukt BLIZ PURSUIT XT Sportssolbrille 26/1/2021 19:11 1
110,- NOK
Vis: 1 av 1 linjer
1 | Tilbake til toppen

Solbriller


Solbriller er briller med fargede glass, som brukes for å beskytte øynene mot sollys. De brukes også av estetiske hensyn. Spesielt albinoer og andre mennesker med synsproblemer kan ha nytte av solbriller. På havet og i snødekte omgivelser kan det naturlige lyset være skarpt nok til at også folk med normalt syn får problemer. Men solbriller brukes ikke bare til å beskytte øynene mot solen. Siden 1950 – årene har solbriller vært utbredt som motefenomen, spesielt i forbindelse med strandliv, men nå også over alt, ute på byen, hjemme og i skogen. De blir også assosiert med filmstjerner og andre berømtheter i underholdningsbransjen. Solbriller kan brukes for å skjule ens identitet. Selv om blinde ikke kan se, bruker ofte de også solbriller for å unngå å forvirre andre - å ikke se øynene kan være bedre enn å se øyne som stirrer i feil retning. Solbriller leveres med fire graderinger av UV-beskyttelse.

For damer har store kjente merker som D&G, Guss, Dior begynnt å levere solbriller. Dette er bare noen av de. Og for herrer finner vi RayBan og Carrera, for å nevne noen. De to sistnevnte kan vel også sies og være unisex briller, da det har blitt veldig trendy for jenter og gå med store vintage solbriller. Til barn kan vi finne alt fra Hello Kitty solbriller til Disney solbriller. Disse kjente merkene kan være nokså dyre i innkjøp, så det kan være greit og sjekke ut alternativer. Det finnes mange andre trendy og moteriktige solbriller som ikke har et spesielt og dyrt merke. Ta for eksempel DG Eyewhere. Så det skader ikke å være åpen for forslag.

Nå er jo sommeren her, og dersom hele familien trenger nye solbriller, vil jeg anbefale deg og ta en titt på nett. Om du ikke er vant til netthandel fra før, er tiden inne for å sette seg inn i dette nå. På nett kan du finne mange gode tilbud på solbriller, enten det er med eller uten merke. Nye eller brukte. Gode tilbud og snille priser finner du både i nettbutikker og nettauksjoner. Det er enkelt og oversiktlig.

Akkurat nå har QXL.no bud fra 61,25 NOK til 795,- NOK på auksjoner i denne kategorien.

Oppdatert: 23/1/2021 21:47.

Annoncelinks : Casino