Kundesenter Mine sider Selg Kategorier
QXL.noKategorierSamleobjekter, Antikviteter & KunstØvrige samleobjekter Gamle aviser

Gamle aviser

Kategorier:
Avansert søk
Se også auksjoner i kategorien Keramikk, Porselen & Glass
Ikonforklaring
Avslutter innen 3 timer
Avslutter innen 24 timer
Populære gjenstander
Ny gjenstander
Bud innenfor 15% av minstepris
Minstepris ikke opnådd
Direkte tilbud mottas
Bilde på gjenstandssiden
Vis store bilder
1 2 3 4 |
Auksjoner
Gjenstand Sluttdato Antall bud Neste bud
gjengangeren 125 aar jubileumsnummer GJENGANGEREN 125 ÅR - JUBILEUMSNUMMER 20/4/2018 18:13 0
20,- NOK
dagens nytt 22 des 1945 m etterkrigshistorie idrett Dagens nytt 22. des. 1945 m/ etterkrigshistorie + idrett + nasjonale nyheter - bl.a. om hvalfangst 20/4/2018 21:54 0
35,- NOK
95,- NOK
dagens nytt 11 jan 1946 m 1 s idrett nasjonale og Dagens nytt 11. jan. 1946 m/ 1 s. idrett + nasjonale og internasjonale nyheter 20/4/2018 21:54 0
35,- NOK
vestfold arbeiderblad 21 mai 1940 m sandefjord en munn Vestfold Arbeiderblad 21. mai - 1940 m/ Sandefjord; En munn- rapp hvalfanger gjorde innbrudd i urmakerforretningen 20/4/2018 21:54 0
39,- NOK
79,- NOK
vestfold arbeiderblad 23 5 1940 m dramatikk paa lesjaskog Vestfold Arbeiderblad 23.5.- 1940 m/ dramatikk på Lesjaskog 20/4/2018 21:54 0
39,- NOK
79,- NOK
vestfold arbeiderblad 24 5 1940 m vestfoldbanen kan ikke Vestfold Arbeiderblad 24.5.1940 m/ Vestfoldbanen kan ikke elektrifiseres før den får nye skinner 20/4/2018 21:54 0
39,- NOK
79,- NOK
vestfold arbeiderblad 25 mai 1940 m en helside fra norges Vestfold Arbeiderblad 25. mai 1940 m/ en helside fra Norges Tekniske Museum på Bygdøy 20/4/2018 21:54 0
39,- NOK
79,- NOK
vestfold arbeiderblad 28 mai 1940 m geriljakampene i de Vestfold Arbeiderblad 28. mai 1940 m/ geriljakampene i de norske dalfører 20/4/2018 21:54 0
39,- NOK
79,- NOK
vestfold arbeiderblad 29 mai 1940 m eidsfoss verk har Vestfold Arbeiderblad 29. mai 1940 m/ Eidsfoss Verk har bestilling på 40 jernbanevogner 20/4/2018 21:54 0
39,- NOK
79,- NOK
vestfold arbeiderblad 11 juni 1940 m brand i vaale Vestfold Arbeiderblad 11. juni 1940 m/ brand i Våle : husene tilhørende Jens Nordby, Hengsrød brent til grunnen 20/4/2018 21:54 0
39,- NOK
79,- NOK
vestfold arbeiderblad 21 juni 1940 m lotten paa hegra Vestfold Arbeiderblad 21. juni 1940 m/ lotten på Hegra, Anne Margrethe Bang var eneste høne i kurven på Hegra 20/4/2018 21:54 0
39,- NOK
79,- NOK
vestfold arbeiderblad 1 juli 1940 m nordlandsbanen aapnes Vestfold Arbeiderblad 1. juli 1940 m/ Nordlandsbanen åpnes til Mosjøen + Vittingfoss Bruk stanses pga. vannmangel 20/4/2018 21:54 0
39,- NOK
79,- NOK
vestfold arbeiderblad 17 oktober 1945 m reportasje om Vestfold Arbeiderblad 17. oktober 1945 m/ reportasje om Vestfoldbanen + etterkrigshistorie og lokalt stoff 20/4/2018 21:55 0
45,- NOK
95,- NOK
sandefjords blad 28 juni 1980 m 2 s sport Sandefjords Blad 28. juni 1980 m/ 2 s. sport + lokale, nasjonale og internasjonale nyheter 20/4/2018 21:56 0
35,- NOK
69,- NOK
sandefjords blad 27 august 1979 m 5 s sport Sandefjords Blad 27. august 1979 m/ 5 s. sport + lokale og nasjonale nyheter 20/4/2018 21:56 0
35,- NOK
69,- NOK
fremtiden 14 sept 1949 m lier grunneierne ved Fremtiden 14. sept. 1949 m/ LIER: grunneierne ved Mårledningens trase gjennom Lier krever større erstatning 20/4/2018 21:56 0
35,- NOK
95,- NOK
fremtiden 10 9 1949 m drammens arbeiderparti gjennom 50 aar Fremtiden 10.9.1949 m/ Drammens Arbeiderparti gjennom 50 år Kongsberg Sparebank 110 år + Mikael Langelo-saken 20/4/2018 21:56 0
35,- NOK
95,- NOK
dagens nytt 20 des 1945 m etterkrigshistorie idrett Dagens nytt 20. des. 1945 m/ etterkrigshistorie + idrett 22/4/2018 11:04 0
35,- NOK
95,- NOK
dagens nytt 19 des 1945 m flystyrt paa voksenkollen Dagens nytt 19. des. 1945 m/ flystyrt på Voksenkollen + idrett og etterkrigshistorie 22/4/2018 11:04 0
35,- NOK
95,- NOK
dagens nytt 14 des 1945 m mye etterkrigshistorie Dagens nytt 14. des. 1945 m/ mye etterkrigshistorie 22/4/2018 11:04 0
35,- NOK
95,- NOK
dagens nytt 8 des 1945 m mye etterkrigshistorie Dagens nytt 8. des. 1945 m/ mye etterkrigshistorie 22/4/2018 11:04 0
35,- NOK
95,- NOK
dagens nytt 30 nov 1945 m berlin gav ordre til ulven Dagens nytt 30. nov. 1945 m/ Berlin gav ordre til Ulven- mordene + annen krigs/etterkrigshistorie 22/4/2018 11:04 0
35,- NOK
95,- NOK
dagens nytt 28 nov 1945 m varulvorganisasjon i oslo Dagens nytt 28. nov. 1945 m/ Varulvorganisasjon i Oslo? + rovmord på Marchandisehandler i Brugata 22/4/2018 11:04 0
35,- NOK
95,- NOK
dagens nytt 23 nov 1945 m nyheter fra fjern og naer Dagens nytt 23. nov. 1945 m/ nyheter fra fjern og nær 22/4/2018 11:04 0
35,- NOK
95,- NOK
aftenposten 18 aug 1945 m over 40 drepte i groennlia Aftenposten 18. aug. 1945 m/ over 40 drepte i Grønnlia Stor reportasje om katastrofeeksplosjonen + 1 s. sport 22/4/2018 11:04 0
45,- NOK
95,- NOK
aftenposten 6 sept 1945 m reportasje om quisling idrett Aftenposten 6. sept. 1945 m/ reportasje om Quisling + idrett 22/4/2018 11:04 0
39,- NOK
95,- NOK
krydserens juleroser 21de december 1892 m artige tegninger KRYDSERENs Juleroser 21de December 1892 m/ artige tegninger, satire og reklame 22/4/2018 11:04 0
39,- NOK
95,- NOK
telemark 27 mai 1938 Telemark 27. mai 1938 Tilleggsblad til Varden 22/4/2018 11:04 0
35,- NOK
fremtiden 21 6 1949 m foerste firemakts avtale siden 1946 Fremtiden 21.6.1949 m/ første firemakts-avtale siden 1946 + ingen arbeidsledighet i Drammens-distriktet 22/4/2018 11:04 0
39,- NOK
95,- NOK
fremtiden 1 8 1949 m hallingdalsfjell blir statsalmenning Fremtiden 1.8.1949 m/ Hallingdalsfjell blir statsalmenning 22/4/2018 11:04 0
39,- NOK
95,- NOK
fremtiden 31 8 1949 m 2 mann omkommet ved drukning i Fremtiden 31.8.1949 m/ 2 mann omkommet ved drukning i Riskevannet ved Holsfjellene 22/4/2018 11:04 0
39,- NOK
95,- NOK
fremtiden 8 11 1949 m 2 smaagutter lagde storbrann i hof Fremtiden 8.11.1949 m/ 2 smågutter lagde storbrann i Hof 22/4/2018 11:04 0
39,- NOK
95,- NOK
fremtiden 26 11 1938 m landets doede dronning kom hjem Fremtiden 26.11.1938 m/ landets døde dronning kom hjem + kvegpest i Båstad + gartner Bolstad i Øvre Eiker + krigshist 22/4/2018 11:04 0
39,- NOK
95,- NOK
arbeiderbladet 23 mai 1949 m 2 s sport Arbeiderbladet 23.mai 1949 m/ 2 s. sport + fra åpningen av LO-kongressen 22/4/2018 11:04 0
39,- NOK
95,- NOK
arbeiderbladet 24 mai 1949 Arbeiderbladet 24. mai 1949 22/4/2018 11:04 0
39,- NOK
95,- NOK
aftenposten morgen 9 nov 1945 m rottenikken Aftenposten morgen 9. nov. 1945 m/ Rottenikken + ca. 9000 nordmenn mistet livet under krigen 22/4/2018 11:04 0
39,- NOK
95,- NOK
laagendalsposten 13 juli 1949 m ulykke paa gaustatoppen Laagendalsposten 13. juli 1949 m/ ulykke på Gaustatoppen Har ikke lokomotivene på Numedalsbanen gnistfanger? 22/4/2018 11:04 0
39,- NOK
95,- NOK
laagendalsposten 10 aug 1949 m idrettsplass paa efteloet Laagendalsposten 10. aug. 1949 m/ idrettsplass på Efteløt? Fylkesskolen i Rollag + stoff fra byen og distriktet 22/4/2018 11:04 0
39,- NOK
95,- NOK
aftenposten morgen 26 okt 1945 m krigen reduserte verdens Aftenposten morgen 26. okt. 1945 m/ krigen reduserte verdens handelen med 43 % 22/4/2018 11:04 0
39,- NOK
95,- NOK
laagendalsposten 30 juni 1950 m aasboegrenda i nore Laagendalsposten 30. juni 1950 m/ Åsbøgrenda i Nore 22/4/2018 11:04 0
39,- NOK
95,- NOK
vestfold arbeiderblad 15 4 1940 m toensbergs overgivelse Vestfold Arbeiderblad 15.4.1940 m/ Tønsbergs overgivelse tyskerne har besatt Fredrikstad, Sarpsborg, Askim, Kongsberg 22/4/2018 11:04 0
39,- NOK
79,- NOK
vestfold arbeiderblad 16 4 1940 m quisling regjeringa ga opp Vestfold Arbeiderblad 16.4.1940 m/Quisling-regjeringa ga opp tyskerne hadde ikke planlagt angrep på kong Haakon 22/4/2018 11:04 0
39,- NOK
79,- NOK
aftenposten morgen 14 11 1939 m tysk luftangrep paa shetland Aftenposten, morgen 14.11.1939 m/tysk luftangrep på Shetland Fraktebåten Sørøy på grunn mellom Hammerfest og Honningsvåg 22/4/2018 11:04 0
49,- NOK
95,- NOK
drammens tidende julenummer 1944 m johan falkberget Drammens tidende - julenummer 1944 m/ Johan Falkberget: Iver Jolien (fort.) + om bjønner og sterke menn i Flesberg 22/4/2018 11:05 1
55,- NOK
99,- NOK
blokkhusposten program for stavernfestivalen 1949 BLOKKHUSPOSTEN - program for Stavernfestivalen 1949 22/4/2018 11:05 0
39,- NOK
59,- NOK
blaaraeven russeavis for drammen aargang ukjent BLÅRÆVEN - russeavis for Drammen (årgang ukjent) 22/4/2018 11:05 0
50,- NOK
99,- NOK
blaaraeven russeavis for drammen 1956 BLÅRÆVEN - russeavis for Drammen 1956 22/4/2018 11:05 0
50,- NOK
99,- NOK
drammen 150 aar DRAMMEN 150 ÅR utgitt av Drammens Tidende og Buskerud Blad (DT og BB) 22/4/2018 11:05 0
50,- NOK
99,- NOK
samenes venn paasken 1949 m jokkmokk Samenes venn påsken 1949 m/ Jokkmokk + sameskolen i Havika 22/4/2018 11:05 0
49,- NOK
79,- NOK
eikernytt nr 4 24 april 1961 EIKERNYTT nr. 4 - 24. april 1961 22/4/2018 11:05 0
49,- NOK
69,- NOK
Vis: 1-50 av 189 linjer
1 2 3 4 | Tilbake til toppen
Gamle aviser
Oppdatert: 20/4/2018 09:04.