Kundesenter Mine sider Selg Kategorier
QXL.noKategorierSamleobjekter, Antikviteter & KunstØvrige samleobjekter Gamle aviser

Gamle aviser

Kategorier:
Avansert søk
Se også auksjoner i kategorien Keramikk, Porselen & Glass
Ikonforklaring
Avslutter innen 3 timer
Avslutter innen 24 timer
Populære gjenstander
Ny gjenstander
Bud innenfor 15% av minstepris
Minstepris ikke opnådd
Direkte tilbud mottas
Bilde på gjenstandssiden
Vis store bilder
1 2 |
Auksjoner
Gjenstand Sluttdato Antall bud Neste bud
vestfold 1900 2000 VESTFOLD 1900 - 2000 TØNSBERGS BLAD 31/3/2020 12:14 0
20,- NOK
gjengangeren 150 aar jubileumsnummer GJENGANGEREN 150 ÅR - JUBILEUMSNUMMER 31/3/2020 12:19 0
20,- NOK
gjengangeren 140 jubileumsnummer GJENGANGEREN 140 - JUBILEUMSNUMMER 13. APRIL 1991 31/3/2020 13:10 0
20,- NOK
aftenposten loerdag morgen 28 juli 1945 AFTENPOSTEN - LØRDAG MORGEN, 28 JULI 1945 VI SKAL GI JAPANERNE ALT VI KAN, SÅ FORT VI KAN OG SÅ HARDT- 31/3/2020 13:11 0
30,- NOK
adressebladet 15de oktober 1884 ADRESSEBLADET. 15de OKTOBER 1884 TILLÆG TIL ALMUEVENNEN 31/3/2020 13:13 0
30,- NOK
adressebladet 26de november 1884 ADRESSEBLADET. 26de NOVEMBER 1884 TILLÆG TIL ALMUEVENNEN 31/3/2020 13:13 0
30,- NOK
adressebladet 11te februar 1885 ADRESSEBLADET. 11te FEBRUAR 1885 TILLÆG TIL ALMUEVENNEN 31/3/2020 13:13 0
30,- NOK
adressebladet 21 september 1892 ADRESSEBLADET. 21. SEPTEMBER 1892 TILLÆG TIL ALMUEVENNEN 31/3/2020 13:13 0
30,- NOK
gjengangeren 125 aar jubileumsnummer GJENGANGEREN 125 ÅR - JUBILEUMSNUMMER 1/4/2020 10:41 0
20,- NOK
aftenposten torsdag 28 april 1966 AFTENPOSTEN - TORSDAG 28. APRIL 1966 BRITAIN '66 ÅPNER I MORGEN - BRITISK VAREMESSE 2/4/2020 13:14 0
30,- NOK
toensbergs blad 100 aar 1870 1970 nr 176 3 aug 1970 TØNSBERGS BLAD 100 ÅR 1870-1970 Nr. 176 - 3. AUG. 1970 2/4/2020 13:19 0
30,- NOK
gjengangeren onsdag 31 desember 1975 GJENGANGEREN ONSDAG 31 DESEMBER 1975 BL.A. NYTTÅRSPRAT MED ORDFØRER FINN HARDER JOHANNESSEN 2/4/2020 13:19 0
20,- NOK
gjengangeren 7 april 1990 GJENGANGEREN - 7. April 1990 KRIGSHISTORI-NOE OPPTRYKK AV GJENGANGEREN OG SANDEFJ. BLAD 2/4/2020 18:41 0
20,- NOK
aftenpostens selskapsreiser 1955 Aftenpostens Selskapsreiser 1955 3/4/2020 07:06
90,- NOK
blokkhusposten program for stavernfestivalen 1949 BLOKKHUSPOSTEN - program for Stavernfestivalen 1949 3/4/2020 09:32 0
39,- NOK
59,- NOK
chateau bleu blaarussen i skien Chateau bleu - blårussen i Skien 3/4/2020 09:32 0
49,- NOK
99,- NOK
oslo pressen 11 mai 1945 OSLO-PRESSEN 11. mai 1945 6 siders morgen-utgave 3/4/2020 09:32 0
75,- NOK
135,- NOK
oslo pressen 10 mai 1945 OSLO-PRESSEN 10. mai 1945 4 sider - nyheter fra et fritt land. 3/4/2020 09:32 0
75,- NOK
135,- NOK
oslo pressen nr 3 9 mai 1945 OSLO-PRESSEN nr. 3 - 9. mai 1945 4 s. nyheter fra et fritt land samt Europa 3/4/2020 09:32 0
95,- NOK
145,- NOK
dagens nytt 6 april 1945 m helvetesjuvet i uskedal DAGENS NYTT 6. april 1945 m/ Helvetesjuvet i Uskedal Hvorledes de allierte drev Norge inn i krigen 3/4/2020 09:32 0
45,- NOK
59,- NOK
dagens nytt 9 april 1945 m da tyskland overfalt norge DAGENS NYTT 9. april 1945 m/ Da tyskland overfalt Norge Da Quisling reddet Norge for norsk styre 3/4/2020 09:32 0
45,- NOK
59,- NOK
dagens nytt 18 april 1945 m trondheim er neste etappe DAGENS NYTT 18. april 1945 m/ Trondheim er neste etappe for den røde armé 3/4/2020 09:32 0
45,- NOK
59,- NOK
dagens nytt 16 mai 1945 m den norske krigsmarines innsats DAGENS NYTT 16. mai 1945 m/ Den norske krigsmarines innsats under krigen + Quisling/Berggrav 3/4/2020 09:32 0
45,- NOK
59,- NOK
laagendalsposten 10 1 1977 m mye sport hopp skiskyting Laagendalsposten 10.1.1977 m/ mye sport; Hopp-skiskyting håndball-volleyball-monolittrennet med mer 3/4/2020 09:32 0
49,- NOK
69,- NOK
raude kaatingar russeavis for boe russen 1963 Raude kåtingar - russeavis for Bø-russen 1963 3/4/2020 09:32 0
69,- NOK
aktuell nr 4 1956 m 1 5 s skoeyter i forkant av cortina ol Aktuell nr. 4-1956 m/ 1,5 s. skøyter i forkant av Cortina-OL 1/2 s. Sverre Stenersen + 1 s. skiløperne Gunnar Nielsen 3/4/2020 09:34
75,- NOK
aktuell nr 5 1956 m 4 s fra ol i cortina Aktuell nr. 5-1956 m/ 4 s. fra OL i Cortina 3 s. om Konrad Bergeton Hansen fra Gimsøy i Lofoten 3/4/2020 09:34
75,- NOK
aktuell nr 8 1956 m 2 s naar vi smoerer oss bort paa ski Aktuell nr.8-1956 m/ 2 s. Når vi smører oss bort på ski 1 s. store og små spiller i orkester på Hadeland 3/4/2020 09:34
75,- NOK
blader magasiner gamle aviser christiania 1818 BLADER MAGASINER GAMLE AVISER CHRISTIANIA 1818 DET NORSKE NATIONALBLAD AV BLANDET INDHOLD. 5/4/2020 12:00 0
100,- NOK
friheten 2 okt 1945 m etterkrigshistorie FRIHETEN 2. okt. 1945 m/ etterkrigshistorie 5/4/2020 22:01 1
50,- NOK
69,- NOK
friheten 10 aug 1945 m russerne setter inn 1 million FRIHETEN 10. aug. 1945 m/ Russerne setter inn 1 million mann mot Japan + 1 s. idrett + mye mer.... 5/4/2020 22:01 0
49,- NOK
69,- NOK
friheten 11 aug 1945 m japan villig til kapitulasjon FRIHETEN 11. aug. 1945 m/ Japan villig til kapitulasjon 5/4/2020 22:01 0
49,- NOK
99,- NOK
dagens nytt 19 sept 1945 m boedlene fra belsen Dagens nytt 19. sept. 1945 m/ bødlene fra Belsen Belsen; selv veteranene fik tårer i øynene... 5/4/2020 22:01 0
69,- NOK
99,- NOK
dagens nytt 22 sept 1945 m mye stoff fra krigen Dagens nytt 22. sept. 1945 m/ mye stoff fra krigen Da kongen dro til København 5/4/2020 22:01 0
49,- NOK
69,- NOK
dagens nytt 24 sept 1945 m en flaggprakt uten like moette DAGENS NYTT 24. sept. 1945 m/ en flaggprakt uten like møtte Kong Haakon i København 5/4/2020 22:01 0
49,- NOK
99,- NOK
dagens nytt 7 sept 1945 m quisling og jerngarden DAGENS NYTT 7. sept. 1945 m/ Quisling og Jerngarden Quislingsaken 5/4/2020 22:01 0
49,- NOK
69,- NOK
dagens nytt 3 sept 1945 m japans kapitulasjon undertegnet DAGENS NYTT 3. sept. 1945 m/ Japans kapitulasjon undertegnet Den danske motstandsbevegelse hadde to fronter.... 5/4/2020 22:01 0
49,- NOK
69,- NOK
dagens nytt 27 aug 1945 m quisling lovet ubaat til spania DAGENS NYTT 27. aug. 1945 m/ Quisling lovet ubåt til Spania? Fraterniseringsproblemet et spørsmål om kvinner 5/4/2020 22:01 0
49,- NOK
69,- NOK
dagens nytt 4 juli 1945 m amerikansk militaerparade DAGENS NYTT 4. juli 1945 m/ Amerikansk militærparade Viggo Hansteen og Rolf Wickstrøm funnet 5/4/2020 22:01 0
49,- NOK
69,- NOK
dagens nytt 6 juli 1945 m politirazzia paa stjerneplassen DAGENS NYTT 6. juli 1945 m/ Politirazzia på stjerneplassen 5/4/2020 22:01 0
49,- NOK
69,- NOK
dagens nytt 15 aug 1945 m den 2 verdenskrig slutt DAGENS NYTT 15. aug. 1945 m/ Den 2. verdenskrig slutt Narvik, Rinnan og mye mer... 5/4/2020 22:01 0
49,- NOK
69,- NOK
nome blad 1 okt 1971 med mye lokale nyheter Nome Blad 1. okt. 1971 med mye lokale nyheter Avisa for Ulefoss og Lunde i Telemark 5/4/2020 22:01 0
59,- NOK
89,- NOK
nome blad 24 sept 1971 Nome Blad 24. sept. 1971 lokalavis for Ulefoss og Lunde i Telemark 5/4/2020 22:01 0
59,- NOK
89,- NOK
nome blad 5 november 1971 Nome Blad 5. november 1971 lokalavis for Ulefoss og Lunde i Telemark 5/4/2020 22:01 0
59,- NOK
89,- NOK
nome blad 7 mai 1975 m gammel bebyggelse rives Nome Blad 7. mai 1975 m/ gammel bebyggelse rives lokalavis for Ulefoss og Lunde i Telemark 5/4/2020 22:01 0
59,- NOK
89,- NOK
nome blad 26 november 1971 Nome Blad 26. november 1971 lokalavis for Ulefoss og Lunde i Telemark 5/4/2020 22:01 0
59,- NOK
89,- NOK
oslo pressen nr 1 og nr 2 morgen aften 1945 OSLO-PRESSEN nr. 1 og nr. 2 - morgen/aften 1945 Vår kamp er kronet med seier - Vi er fri, fri!! 5/4/2020 22:01 0
75,- NOK
99,- NOK
friheten 28 aug 1945 m okkupasjonen av japan FRIHETEN 28. aug. 1945 m/ okkupasjonen av Japan Etterkrigshistorie og nyheter fra fjern og nær 5/4/2020 22:01 0
49,- NOK
69,- NOK
morgenposten onsdag d 22 septbr 1915 MORGENPOSTEN - ONSDAG d. 22. SEPTBR. 1915 LANDSUDGAVEN 5/4/2020 23:43 0
30,- NOK
dagens nyt fredag 10 decbr 1909 DAGENS NYT - FREDAG 10. DECBR. 1909 ( MORGENPOSTENS UDENBYS DAGUDGAVE ) 5/4/2020 23:43 0
30,- NOK
Vis: 1-50 av 83 linjer
1 2 | Tilbake til toppen
Gamle aviser
Oppdatert: 31/3/2020 00:23.

Annoncelinks : Casino