Kundesenter Mine sider Selg Kategorier
QXL.noArkiv

Annonce:

Kjøp kjente klokker på auksjon

Kjøp kjente klokker på auksjon

En klokke er alltid et spennende auksjonsobjekt. Det lille redskapet som gjerne bæres på håndleddet kan nemlig variere stort i pris. Kjøper du en billig klokke, kan du få den til et par hundre kroner. Kjøper du derimot en luksusklokke, men unikt sveitsisk design, kan prislappen være på flere hundre tusen kroner.

Klokker kan også følge med affeksjonsverdi. Man kan ofte se at klokker som har blitt brukt i store filmer eller av kjente fjes, auksjoneres bort til enorme priser.

Kjente klokker til salgs

Er du fan av filmen «Gudfaren», og samtidig er interessert i klokker, er dette tilbudet for deg. Nå auksjoneres nemlig klokken til Marlo Brandos ikoniske karakter Don Vito Corleone. Klokken var en gave fra luksusmerket Rolex, og Brando fikk denne året etter han vant en Oscar. Klarer du å matche budet som har passert 260.000 kroner, kan klokken bli din.

Actionhelten Sylvester Stallone har besluttet seg for å aksjonere bort fem av sine klokker, der to av dem har vært med i Stallones filmer. Hvorvidt klokkene gjorde en god filmopptreden eller ikke, er en individuell vurdering, men kvaliteten på urverket er unikt. En av klokkene er en Richard-Mille klokke som kan oppdrives, RM 25- 01 Adventure Tourbillion Chronograph. Det er kun blitt produsert 20 eksemplarer av klokken, og Stallones vil trolig koste mellom 250.000 og 500.000 dollar.

Hvor kan du kjøpe klokker?

Det finnes naturligvis en rekke forskjellige steder du kan kjøpe klokker på, både på nett og i butikk. Det kan være smart å kjøpe et sted der de har stort utvalg og gode tilbud. Hvis du er på utkikk etter en flott herreklokke kan du besøke https://www.ditur.no/herre. Her finner du klokker til flere bruksområder, for eksempel en smartklokke som måler puls og teller skritt. Kanskje din klokke stiger i verdi og kan auksjoneres bort i fremtiden?

Klokken er en av de mange gode auksjonsobjektene som finnes. Enten om du selv sitter inne med en verdenskjent, unik eller sjelden klokke, eller om du er på utkikk etter en selv. Mulighetene er mange og kanskje det blir dette du ser etter på din neste auksjon?