Kundesenter Mine sider Selg Kategorier
QXL.noKategorierData & HardwareNettbrett / Lesebrett / iPad Apple-iPad

iPad

Kategorier:
Avansert søk
Ikonforklaring
Avslutter innen 3 timer
Avslutter innen 24 timer
Populære gjenstander
Ny gjenstander
Bud innenfor 15% av minstepris
Minstepris ikke opnådd
Direkte tilbud mottas
Bilde på gjenstandssiden
Vis store bilder
1 |
Auksjoner
Gjenstand Sluttdato Antall bud Neste bud
ipad 2 wifi philips fidelio ds8500 iPad 2 wifi + philips fidelio ds8500 iPad 2 wifi + philips fidelio ds8500 25/7/2021 20:10
2190,- NOK
Vis: 1 av 1 linjer
1 | Tilbake til toppen

iPad

iPad er et nettbrett fra Apple også kalt tablet og lesebrett. Hva er så et nettbrett? Jo, det er som en håndholdt pc, men en type pc som kun har en skjerm og hvor tastaturet er innbygget i sjermen som en touch screen. Nettbrett eller lesebrett kom for fullt da Apple lanserte sin iPad. I USA har den første versjonen av iPad-en vært tilgjengelig siden mars 2010. I Norge startet salget først i desember 2010. Før det hadde mange skaffet seg iPad ved kjøp direkte fra utlandet, for vi snakket om Apple og en ny from for gadget, og normen er vel ikke noe mindre nysjerrige på nye duppedingser og noe mindre utålmodige enn andre. Den neste versjonen, iPad 2 ble lansert i USA 2. mars 2011. I Norge startet salget av iPad 2 25. mars. Den nye versjonen er tynnere og lettere, har raskere prosessor og to kameraer. Alt i fjerde kvartal 2010 hadde 150 000 personer i Norge tilgang til en iPad, ifølge svar gitt i spørreundersøkelser som anslo at om lag 500 000 i Norge ville eie en iPad ved utgangen av 2011.

Hva mer er å si om iPad? Jo, den er lett og hendig. Enkel og ta med seg. Du kan lett sjekke oppdateringer på facebook, mailen, været osv…. Er du ute på tur fungerer den fint som en bærbar dvd spiller hvor du kan kose deg med filmer og tv-serier. Ipad er utstyrt med berøringsskjerm og har støtte for WLANog Bluetooth, i tillegg til innebygget 3G-støtte for enkelte av modellene. Er du en av de som ennå ikke har gått til innkjøp av denne nyheten, så er det ikke for sent! På QXL.no kan du finne både nye og pent brukte til en billig penge. Gode tilbud bungner det av, og netthandel har gjort det enklere for deg som kjøper og spare penger. Så ta en titt i dag!

Oppdatert: 24/7/2021 18:45.

Annoncelinks : Casino